27 juli, 2023

Elke maand geld verdienen zonder iets te doen?

Geld verdienen zonder iets te doen, noem je een passief inkomen.
In dit artikel leg ik je uit hoe dit mogelijk is met Werkdeal.

Werken-bij website laten maken van Werkdeal

Wat houdt het in?

Bedrijven komen vaak personeel tekort, hiervoor heeft Werkdeal een software oplossing gebouwd. Werkdeal bouwt voor bedrijven een 'werken-bij website' en hierin zit een dashboard met allerlei slimme tools waardoor een bedrijf een goed inzicht krijgt in de vacature markt.

Wat moet je doen?

Als je contact zoekt met een bedrijf, vraag dan of ze personeel nodig hebben. Het gaat om bedrijven met minstens 10 á 15 man personeel. Als je ervoor zorgt dat een bedrijf contact opneemt met Werkdeal en dit uiteindelijk een klant wordt van Werkdeal, wordt je hiervoor beloond. Als klant van Werkdeal betaal je een maandelijks tarief voor de software, er wordt dus maandelijks een deel van de winst naar jouw bankrekening gestuurd!

Hoe kun je een bedrijf overtuigen?

Bij bedrijven kost het tijd & geld om een vacature te laten plaatsen met een pakkend ontwerp erbij. Als een bedrijf in bezit is van de 'werken-bij website' heeft dat veel voordelen. Deze voordelen van de software kun je bijvoorbeeld opnoemen:

Je kunt bedrijven vragen of ze een demo willen zien van hoe zo'n website eruit kan komen te zien. Dit kost hun slechts 5 minuten van hun tijd die veel kan opleveren.

Door allerlei slimme functies in deze website krijg je meer kans op sollicitaties direct bij jou bedrijf.

Door veel automatisering binnen de 'werken-bij website' komt je vacature op meerdere websites terecht.

Als jij een bedrijf hebt gevonden die slechts interesse heeft in een demo, doen wij bij Werkdeal de rest. Laat ons weten welk bedrijf er een demo wilt ontvangen via hun mail, en zo maak jij kans op een passief inkomen.

Vragen? Neem hier contact op

Werkdeal chatten met Sacha